De stadsbussen moeten blijven! - Petitie

NIET MINDER MAAR MEER OPENBAAR VERVOER

Vanaf 2021 zou het stadsbusnet van Sint-Niklaas verdwijnen en zal het aantal bushaltes fors verminderen. Geen bussen meer in de Clementwijk en de Baenslandwijk. De lijnen Belsele Tuinlaan (Lijn 2) en Lijn 1 worden afgeschaft. Geen bushaltes meer vlakbij het Welzijnshuis, Tereken Kerkhof, de Tuinlaan, de Kloosterlandwijk, het Moleken, Tereken, de Don Boscowijk, Hertjen, Brugsken, het Fabiolapark, de Elisabethwijk de Valk enz...

Dit is totaal onbegrijpelijk. Openbaar vervoer is dé sleutel voor heel wat zaken: de vele files, toenemende armoede, luchtvervuiling, klimaatdoelstellingen, minder auto’s in de stad, enz… Daarvoor zijn er meer, betere én liefst gratis bussen nodig en niet minder.

Daarom eisen wij:

  • Behoud van het stadsbusnet
  • Niet minder maar meer en beter openbaar vervoer

Akkoord? Teken en deel onze petitie!

Wil je helpen? https://sint-niklaas.pvda.be/doemee

1,649 ondertekenaars, op naar 5,000!

Teken jij ook?

Velden met een * zijn verplicht.

Door deze petitie te ondertekenen verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar [email protected], of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Doe je mee?