Peter Mertens op PVDA Nieuwjaarsreceptie Sint-Niklaas

PERSBERICHT

 

Peter Mertens op PVDA Nieuwjaarsreceptie Sint-Niklaas

De PVDA-Waasland opent 2015 met een opvallende affiche op zijn nieuwjaarsreceptie. Niemand minder dan Peter Mertens, de PVDA-voorzitter, komt op 24 januari om 20u naar Ons Huis in Sint-Niklaas om het nieuwe jaar in te zetten. Hij zal zijn licht laten schijnen op de actualiteit, zowel rond de tragedie van Charlie Hebdo als de sociaaleconomische situatie in ons land. Hij licht ook een tipje op van de sluier van zijn nieuwe boek “De miljonairstaks en zeven andere ideeën om de wereld te verbeteren“ dat in maart verschijnt. Na de bestseller Hoe durven ze? kijken velen met belangstelling uit naar dit nieuwe boek.

Eregast op de receptie is Jozef Hertsens, woordvoerder van het VLOS. Hij licht de plannen toe die VLOS heeft in Sint-Niklaas voor een menselijke opvang van vluchtelingen.

Dit alles wordt muzikaal omkaderd door Marc Hauman en Bernard Van Lent. Deze schitterende muzikanten traden vele malen op met Wannes Van de Velde en brengen een hommage aan dè volkszanger van de voorbije veertig jaar. 

Voor meer info:

PVDA-Waasland,
Jan Vandeputte