Nieuws

Nieuws

Wijkgezondheidscentrum De Vlier wint de Harteklop 2016!!
Op zaterdag 21 januari reikte de PVDA Waasland de tweede Harteklop Prijs uit op zijn Nieuwjaarsreceptie. Drie initiatieven, allemaal hoopvolle projecten die de solidariteit in onze regio versterken, waren genomineerd: Wijkgezondheidscentrum De Vlier omwille van de jarenlange inzet voor kwalitatieve en betaalbare gezondheidszorg, vzw Westerbuurt Herleeft voor haar intensieve buurtwerken en de BBTK-Delegatie van Delhaize Sint-Niklaas voor haar strijd voor een betere personeelsbezetting.

Nieuws

Op zaterdag 21 januari 2017 reikt de PVDA Waasland de Harteklop 2016 uit. Het is een prijs voor verdienstelijke sociale initiatieven die het afgelopen jaar 'ons hart sneller lieten slaan'. Initiatieven die uitblinken op het vlak van solidariteit in het Waasland. Jij kan bepalen wie de prijs wint door te stemmen op één van de drie genomineerde initiatieven die we op deze manier graag in de kijker plaatsen.

Nieuws

Op zaterdag 23 januari reikte de PVDA Waasland voor de eerste keer de Harteklop Prijs uit op zijn Nieuwjaarsreceptie.

Nieuws


Verschillende vakbonden protesteerden dinsdag 23/09/2014 in Brussel tegen de Septemberverklaring van minister-president Geert Bourgeois. Ook in Sint-Niklaas vertrok die ochtend een delegatie richting de hoofdstad. De vakbonden zijn het niet eens met d...e besparingsplannen, die volgens hen vooral de werkende mensen en de gezinnen zullen treffen. De actievoerders willen een verlengstuk breien aan 'Hart voor hart', het burgerinitiatief dat op poten werd gezet tegen de besparingsplannen.

Nieuws

 

ManiFiesta is het feest van de Solidariteit in België. Vorig jaar bracht het 10.000 mensen van over heel het land samen aan de Noordzee. De organisatoren zijn het weekblad Solidair en Geneeskunde voor het Volk. In 2014 gaat het feest door op vrijdag 19 september vanaf 20u en zaterdag 20 september vanaf 11u

Alle info vind je op  http://www.manifiesta.be/nl