Multimedia

Fotoreportage

Op de nieuwjaarsreceptie van de PVDA Waasland in Sint-Niklaas keek lijsttrekker Jef Maes vol zelfvertrouwen vooruit naar 2018. Voor een enhousiast publiek trapte hij de kiescampagne richting gemeenteraadsverkiezingen helemaal af: 

Beste vrienden, kameraden,

Fotoreportage

Afgelopen zondag, 12 november 2017, organiseerde PVDA Sint-Niklaas de eerste herdenking voor asbestslachtoffers van het Waasland. Er was een serene plechtigheid voorzien waarvoor een tachtigtal deelnemers aanwezig waren. Te gast waren een waaier van sprekers waaronder: Trees Heirbaut, Johan de Vos, Jan Vandeputte, Pieter Heymans, Eric Jonckheere en Jef Maes. Ook muzikaal werden er voordrachten gedaan door Tom De Rocker en André Wauters.

Fotoreportage

De PVDA kleurde vrijdag 25 augustus mee twee gigantische longen in tegen het asbeststort. De actie werd georganiseerd door buurtcomité asbeststort dicht. Het inkleuren werd zeer goed ontvangen door de deelnemers, zowel jong als oud kleurde uitbundig mee.

Fotoreportage

Op vrijdag 9 mei aten 130 sympatisanten t.v.v. de PVDA.
Op https://www.facebook.com/pvda.waasland vind je meer foto's van de Wase kandidaten: ga eens kijken!

Je kan ons de komende dagen ontmoeten:

Fotoreportage
PVDA+ "verbouwt" markt van Sint-Niklaas

PVDA+ bouwt een deel van de grote markt van Sint-Niklaas tijdens een ludieke actie om tot een bouwwerf om er de eerste steen te leggen van een Stedelijk Energie Bedrijf. Op die manier wil ze er voor zorgen dat de energiefactuur van iedereen Sint-Niklazenaar met een flink bedrag naar omlaag gaat.

Foto's: Roland Teirlinck